ПРОМО Почистване на Зимни Връхни Облекла

Цена: 126,00 лв. 80,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Възползвайте се от нашата Зимна оферта!

Почистване на зимни връхни облекла на промоционална цена от 80 лева за брой

Кампанията е валидна за Ръчно почистване на Зимни връхни дрехи - къси и дълги Якета, Палта, Манта, Шлифери и други зимни връхни облекла.

 

Всички дрехи, за които е заявено ръчно почистване се обработват изцяло на ръка.

 

Предимствата на тази услуга са:

  1. UV дезинфекция на артикулите в специално пригодено помещение.

  2. Детайлен оглед на замърсените зони както и спазване на стриктни процедури по индивидуално и комплексно третиране на всички артикули. При трансфер на цвят се  използват допълнителни щадящи тъканите процеси.

  3. Прецизност и отделяне на необходимото време и внимание за отстраняване на петната

  4. Естествен процес на изсушаване, предпазващ материята от преждевременно захабяване

  5. Когато е приложимо, третиране на материите със специален агент за освежаване и запазване на цвета им.

  6. Предварително накисване на петната в окси-стимулиращ или ензимен препарат като в над 90% от случаите използваме изцяло натурални и екологични продукти без тежка химия, а нашите детергенти и багрила, не съдържат фосфати предизвикващи алергии или обриви по кожата.

  7.  Използваме препарати с формула включваща в себе си повърхностноактивни вещества,стабилизатори и ензими от естествени източници, безопасни и по-зелени алтернативи на опасните токсини използвани при други професионални почиствания. Ароматът на този почистващ и предпазващ бленд е наситен с приятни ухания на див портокал, карамфил, канела, евкалипт и розмарин.Силните антибактериални възможности оставят обработените зони чисти, приятно ухаещи и защитени.
  8. Допълнителна обработка със защитен продукт придаващ отблъскващи свойства на материята срещу, вода и други течни замърсители.

  9. При всички видове почистване, които предлагаме, никога не смесваме дрехите на отделните клиенти. От първия до последния етап, вашите дрехи се обработват на индивидуални партиди, точно както бихте ги почистили в домашни условия.

ВНИМАНИЕ: Поради разнообразието на материи и особености на дрехите, са възможни промени по офертата в зависимост на конкретните характеристики на облеклата. Ако са необходими промени ще бъдете своевременно уведомени при първоначалния преглед.