Преди професионално пране и почистване на дрехи.

28 април 2021
Преди професионално пране и почистване на дрехи.

Какво да внимаваме и да имаме предвид преди да ползваме услуги за професионално ръчно пране и почистване или химическо чистене на дрехи.

Няколко важни неща, при използване на услуги за професионално почистване на дрехи.

 1. Етикета
  Вижте какво пише на етикета на дрехата и преценете дали е по-удачно да дадете дрехите си за професионално ръчно почистване или на химическо чистене. Ако не сте сигурни кое какво означава погледнете Какво означават знаците за пране на дрехите.
 2. Петна
  При поява на петно действайте веднага. Колкото по-бързо поверите дрехата на грижите на специалист, толкова по-голяма е вероятността петното да се премахне успешно.
 3. Преглед и проверка на здравината.
  Прегледайте джобовете за монети, документи, химикалки и други лични вещи. Огледайте дрехата за петна, протърквания, гардеробни или слънчеви оцветявания и обезцветявания. Проверете дали няма скъсано по дрехите или хастара им, нужда от ремонт, нещо което би създало предпоставки за допълнително увреждане.
 4. Не ни помагайте
  Не ни улеснявате в почистването на дрехите опитвайки да махнете петната или замърсяванията сами. Използването на неподходящи препарати или методи допълнително усложнява нещата.
 5. Кожени дрехи, коприна, вълнени дрехи, дрехи от твърди тъкани, плетени дрехи, еко палта, дрехи с богата орнаментика, дрехи с комбинации от материи
  При всички деликатни тъкани и материи е препоръчително използване на услугите на професионалисти.
 6. Почистване преди сезона и/или Почистване след края на сезона
  За сезонно използвани дрехи, независимо от техният размер и сезон, препоръчваме след края на сезона дрехата да бъде почистена, освежена и прибрана по подходящ начин. При професионалното почистване на дрехи материите се обработват против развитие на акари и вредители като молци и други. Само така можете да сте спокойни, че дрехата е прибрана защитена и в най-доброто си състояние очаквайки следващото си обличане.

 

***

Ако желаете някой да се отнася с вашите дрехи, както Вие самите се отнасяте към тях - с Любов, Грижа и Внимание, можете да се доверите на нас. В handwash обработваме дрехите индивидуално, на ръка, с натурални съставки, щадящи както тъканите, така и околната среда. Дрехите Ви получават специално внимание и най-добра грижа.

 


Адсайклингът - Екологично отговорната употреба14 юни 2021

Адсайклингът като логичното решение - Отговорната грижа и влияние върху околния свят или как правилната грижа за нашите дрехи, обувки и вещи помага за защитата на природата и ресурсите на планетата.

прочети още
Знаци за пране върху етикетите на дрехите. Какво означават?21 април 2021

Какво означават знаците и символите за пране, избелване, сушилня, гладене, химическо чистене върху етикетите на дрехите? Да проверим.

прочети още
Какво е handwash?5 март 2021

handwash не е типичното химическо чистене на дрехи, в което ризата, сакото, панталона или костюма ще бъдат машинно почистени. В handwash ние отделяме специално внимание на всяка отделна дреха, като я перем и почистваме ръчно. Отличително за услугата е това, че в нито един от етапите на почистване не смесваме дрехите на отделните клиенти...

прочети още
Какво се случва с дрехите ми, когато ги дам за ръчно почистване?1 март 2021

Химическото чистене е решение, което мнозина търсят за своите дрехи, веднъж когато нещата са излезли извън контрол или когато необходимостта от специално почистване е индикирано на етикета. При някои дрехи обаче, стандартното химическо почистване е неприложимо...

прочети още
Възможности за Доставка за Професионално Ръчно Почистване на Дрехи5 март 2021

Всички услуги предлагани от handwash могат да бъдат заявени с Безплатна експресна* доставка. Бързо и лесно с няколко клика на сайта ни или с едно телефонно обаждане и дрехите Ви ще стигнат до нашите експерти, които ще им отделят вниманието, което заслужават!

прочети още