Почистване на Обувки

  • Марка: Чисти Обувки
Цена: 48,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

 

Услугата Почистване на обувки е подходяща за обувки, маратонки, кецове, сандали, сникърси, боти, зимни и туристически обувки и други изработени от естествена кожа, изкуствена кожа, набук, велур, гума, напа, плат, сатен, коприна, комбинации от кожа и текстилни материи и др. Включва всички необходими операции за постигане на перфектни резултати.


За някои модели Balenciaga, Dsquared и други марки/модели с по-обемни и сложни за почистване подметки, моля изберете почистване Премиум PLUS, което включва всички допълнителни операции необходими за почистването им. 

 

Почистването на обувки се извършва от доказаните специалисти от "Чисти обувки" и е за тези от вас, които искат да получат 360° обгрижване на техните Premium модели обувки, за да бъдат перфектни за следващото им обуване.


Премиум почистване включва:

1. Дълбоко почистване на екстериора на обувките
2. Дълбоко почистване на страничната част на подметката
3. Изпиране на връзките
4. Дълбоко почистване и освежаване на стелката
5. Изпиране и допълнително обгрижване на интериора
6. Прецизен детайлинг на отделните елементи
7. Допълнителна обработка и подхранване с подходящите продукти за различните материи по екстериора на обувките
8. Защита с протектор


* При желание старите връзки, могат да бъдат подменени. Изберете от предложените варианти за нови връзки за обувки и ние ще ги инсталираме вместо вас.

** Всички обувки се дезинфекцират при получаване и преди опаковане за доставка.

 

При необходимост от допълнителни операции за разрешаване на различни проблеми извън обхвата на почистването се маркират допълнителни услуги като:

 


1. "Отстраняване на пожълтявания" - маркира се, когато са правени опити за почистване на обувките, довели до трайно пожълтяване или петна по материята (обикновенно след изпиране в пералня или с неподходящ препарат)

 

2. "Отстраняване на упорити замърсявания" - маркира се, когато по обувките има следи от упорити замърсявания, които изискват допълнително третиране и обработка

 

3. "Освежаване с маркер" - маркира се, когато страничната част на подметката е захабена и не подлежи на почистване и търсеният ефект е възвръщане отново на белия цвят на гумената част (освежаването с маркера е временно цветно покритие)

 

4. "De-Yellowing на подметки" - маркира се, когато страничната част на подметката е пожълтяла в следствие естественото стареене на гумата.

 

5. "Отстраняване на драскотини" - маркира се, когато клиента има желание да бъдат заличени драскотини върху обувки изработени от гладка кожа* (стандартните цветове, които предлагаме са черно и най-популярните нюанси на бяло. При обувки с различен цвят се прави боя по поръчка, за която се доплаща и след ремонта остатъка се предоставя на клиенат за бъдещи ремонти)

*Винаги се ремонтират и двете обувки в проблемната зона за да бъдат избегнати разлики в цветовете или текстурата

 

Внимание: Допълнителните услуги описани по-горе се предлагат с цел отстраняване на вече съществуващи проблеми с обувките. Поради различното естество на уврежданията/замърсяванията "handwash" не може да гарантира отстраняване на проблемите или възвръщане на оригиналния вид на обувките. Ако имате въпроси, моля да се свържете с нас, за да получите точни насоки, какво може да бъде направено за Вашите обувки.


Доставка:


След като направите своята заявка, ще получите информация, как да изпратите обувките от офис на Спиди, на предоставения email. 

 


Моля да се запознаете се с условията, за заявяване на почистване ТУК