Доставка

 

Двупосочна доставка за услугата "Ръчно Почистване на Дрехи"


След като направите своята заявка, наш служител ще се свърже с Вас за потвърждаване на завката.

Когато дрехите ще бъдат оставени в офис на Спиди, моля следвайте инструкциите, който ще получите на предоставения email.

Когато сте избрали опцията за изпращане от Ваш адрес, наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на детайлите за пратката и ще заяви куриер, който да посети предоставения адрес.

За да осигурим максимално удобство и лекота при изпращане/получаване на услугата "Ръчно Почистване на Дрехи", сме осигурили достъп до офисите на Спиди в цялата страна както и изпращане от-до адрес.

Двупосочна доставка за услугата "Ръчно Почистване на Дрехи" със СПИДИ офис/офис (4лв в двете посоки)
Опцията за доставка от/до офис на Спиди е с най-ниска цена и можете да я използвате, когато изпращате пратката до нас, от офис на Спиди. 

Двупосочна доставка за услугата "Ръчно Почистване на Дрехи" със Спиди адрес/адрес (6лв в двете посоки)
Опцията за доставка от/до адрес може да заявите само с фирма Спиди.

Експресна доставка за услугата "Ръчно Почистване на Дрехи" от врата/до врата (20лв в двете посоки)
Опцията за експресна доставка е достъпна в рамките на гр. София и се изпълнява максимално бързо, до 3ч. след приемане на заявката, дрехите се взимат от клиента и се доставят още същия ден за почистване. Срокът за получаване на почистени дрехи става същия, както при лично оставяне на дрехите в някоя от локациите на handwash.Ако срещнете затруднение с предаване на обувките на куриера, не се колебайте да се свържете своевременно с нас на тел: 0700 4 0033

 

Заплащането за услугата "Ръчно Почистване на Дрехи" става посредством наложен платеж при получаване на вече почистените дрехи.

 

handwash си запазва правото да променя, цените и условията за услугата "Ръчно Почистване на Дрехи" по всяко време без предупреждение. Също така запазваме правото да откажем почистването на дрехи, които преценим, че няма да могат да бъдат почистени според стандартите ни. Ако се колебаете дали вашите дрехи са подходящи за услугата, можете да се свържете с нас и да ни изпратите снимка преди изпращането им с куриер. При вече получени дрехи, които бъдат върнати без да е изпълнено почистване, клиента се задължава и приема да заплати разходите по двупосочната доставка.

 

Моля да се запознаете се с условията за ползване на услугата "Ръчно Почистване на Дрехи" тук